Eetkamer

Aanbod koop

Roermond – Minderbroederssingel 8

Zoek jij de sfeer en charme van een herenhuis uit omstreeks 1900? Met heel veel woonoppervlakte, een stadstuin met eigen achterom en ook nog eens aan één van de meest statige stadssingel die Roermond rijk is? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij dit sfeervolle herenhuis aan de Minderbroederssingel voor jou te koop!
 

Roermond – Achter de Oranjerie 15

Ben jij op zoek naar je eigen appartement? Liefst in de stad en met balkon en eigen berging? Dan hebben wij misschien wel wat je zoekt! In de binnenstad van Roermond, met een fijn balkon, ligt dit fijne (starters)appartement met 1 slaapkamer.

Roermond – Achter de Cattentoren 59

Op een centrale locatie in Roermond, waar de binnenstad en het Designer Outlet Centre elkaar ontmoeten, ligt het moderne appartementencomplex Casimir. Hier bieden wij dit keurige appartement met 2 slaapkamers te koop aan. Verder heeft dit appartement energielabel A, een eigen balkon / loggia, maar liefst 2 privé parkeerplaatsen en een eigen berging, wat wilt u nog meer?

Roermond – Hamstraat 17B

Ben jij op zoek naar je eigen appartement? Liefst in de stad en helemaal nieuw en instapklaar? Dan kun je nu stoppen met zoeken, want dan zijn deze appartementen in de Hamstraat 17 wat je zoekt.
 

Linne – Welterstraat 18A

Wilt u graag naar een levensloopbestendig woonhuis verhuizen? Een bungalow waar u ook nog alles geheel naar eigen wens en smaak kunt maken? Dat treft! Deze bungalow aan de Welterstraat 18A in Linne biedt genoeg woonoppervlakte en een prima perceel, maar dient wel gemoderniseerd te worden.

Roermond – Schoenmakersstraat 17

Zoek je een object waar je wonen en werken kunt combineren? Of een interessant beleggingsobject met een uitstekend huurrendement? Liefst in de binnenstad? Dit riante stadspand, midden in het centrum van Roermond, biedt de mogelijk om op de begane grond een winkel / bedrijf te voeren en op de 3 verdiepingen erboven te wonen, in de riante bovenwoning met 2 balkons én een dakterras.
 

Verkocht onder voorbehoud

Melick – Breidberg 17

Zoek je een fijn woonhuis op een goede plek in Melick? Met een mooie tuin, maar ook een huis waar je nog je eigen draai aan kunt geven? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is Breidberg 17 in Melick misschien wel jouw nieuwe thuis!
 

Verkocht onder voorbehoud

Roermond – Mozartstraat 216

Een groot balkon, je eigen parkeerplaats op het afgesloten terrein, 2 slaapkamers en veel leefruimte. Meer heb je niet nodig, voor jouw eigen appartement, toch? Dit fijne appartement heeft verder een grote, lichte woonkamer, een moderne keuken en prima badkamer. En overal zijn kunststof kozijnen met HR++ beglazing, dus op energiegebied zit het ook wel goed.

Verkocht onder voorbehoud

Roermond – Slousweg 28

Zoek jij een eigen appartement, gelegen aan de rand van de natuur en met een riante (gezamenlijke) binnentuin? Heerlijk in het groen en toch vlakbij het centrum? Dan is dit appartement aan Slousweg 28 misschien wel iets voor jou! Het appartement is modern, helemaal gelijkvloers en heeft een eigen parkeerplaats en eigen berging. Je kunt er gelijk gaan wonen, wat wil je nog meer?

Verkocht onder voorbehoud

Herkenbosch – Bosscherhof 36

Wordt het tijd voor je eigen appartement? En zoek je dat het liefst in Herkenbosch? Dan is Bosscherhof 36 misschien wel jouw nieuwe thuis! Dit fijne appartement met eigen parkeerplaats in de parkeergarage en balkon, ligt midden in de dorpskern van Herkenbosch.

Verkocht onder voorbehoud

Roermond – Luifelstraat 332

Heb jij deze fijne plek al gespot? Dit charmante appartement met LIFT ligt in een historisch Rijksmonument, op een steenworp afstand van de markt en de Sint Christoffel Kathedraal.

Verkocht onder voorbehoud

Herkenbosch – Schaapsweg 18

Ben je op zoek naar een fijne (gezins)woning in Herkenbosch? Met vrij uitzicht over de weilanden en ook vlakbij natuurgebied De Meinweg? En ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe thuis!