Eetkamer

Aanbod koop

Roermond – Lindelaan 164

Wauw, wat een uitzicht! Vanaf het dakterras van dit penthouse zie je werkelijk de hele skyline van Roermond, met al haar markante gebouwen.

Roermond – Scheidingsweg 48

Dit is wel een hele fijne combinatie; de charme en uitstraling van een jaren ’30 woning en van binnen een luxe niveau van afwerking met energielabel B! Dat noemen wij nog eens “the best of both worlds”. 

Herkenbosch – Europalaan-Oost 62

Ben je op zoek naar een fijne (gezins)woning in Herkenbosch? Op loopafstand van de dorpskern, maar ook vlakbij natuurgebied De Meinweg? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe droomhuis! 

Deze nette 2-onder-1-kap woning heeft veel leefruimte en in totaal maar liefst 4 slaapkamers. Verder heeft de woning een keurige tuin, met daarin een vrijstaande garage. De woning heeft verder een prima isolatiepakket met kozijnen met HR+ beglazing, dak-, vloer- en spouwisolatie, deels vloerverwarming en 10 zonnepanelen uit 2022.
 

Roermond – Kloosterwandstraat 257

Middenin de binnenstad, met een balkon op het Zuiden en zicht op het Kloosterwandplein, dat is wat dit fijne appartement te bieden heeft. Het appartement ligt op de 2e verdieping in het complex “’s Gravenhof”. Dit complex bestaat uit winkels en woningen en beschikt onder andere over een lift. In het souterrain heeft het appartement ook een eigen berging.

Onder bod

Weert – Boender 6

Heb je altijd al in een mooie, moderne 2-onder-1-kap woning in de populaire nieuwbouwwijk Laarveld willen wonen? Een woning die ook nog sfeervol en goed geïsoleerd is? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe droomhuis!

Verkocht onder voorbehoud

Swalmen – Pastoor Zandersstraat 18

Zoek je een uitstekend niveau van afwerking, in een huis waar je gelijk in kunt trekken? Met ook nog eens een moderne keuken, jonge badkamer en zonnepanelen? Dan kan deze fijne woning aan de Pastoor Zandersstraat 18 zomaar eens jouw nieuwe thuis worden!