Swalmen – Rijksweg Noord 23

Zoek je een woonhuis waar je alles helemaal naar eigen wens en smaak kunt maken, precies zoals jij het zelf wilt? Met een riant perceel en zelfs mogelijkheden voor een LEVENSLOOPBESTENDIGE indeling? Dan is deze fijne halfvrijstaande woning, misschien wel jouw nieuwe droomhuis.
 
Klik op de foto voor meer

Kenmerken

Woonoppervlakte
141 m2
Overige inpandige ruimte
38 m2
Inhoud
626 m3
Type object
WOONHUIS
Bouwjaar
1930
Vraagprijs
€ 212500 k.k.

De woning

Zoek je een woonhuis waar je alles helemaal naar eigen wens en smaak kunt maken, precies zoals jij het zelf wilt? Met een riant perceel en zelfs mogelijkheden voor een LEVENSLOOPBESTENDIGE indeling? Dan is deze fijne halfvrijstaande woning, misschien wel jouw nieuwe droomhuis.

Deze gezinswoning met flinke tuin is gelegen aan Rijksweg Noord in Swalmen, vlakbij de dorpskern. De woning heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 141 m² en daarbij nog eens een riant souterrain van 17 m². Dit fijne woonhuis moet vanbinnen gemoderniseerd worden, maar biedt veel potentie. Zie hiervoor ook de optionele plattegronden, toegevoegd aan deze presentatie.
 
De indeling is als volgt
 
Souterrain
Onder de hal ligt een ruime provisiekelder van 17 m².
 
Begane grond
Entree in de ruime, representatieve ontvangsthal, met fraaie authentieke vloer, meterkast en toegang naar de extra kamer aan de voorzijde, de woonkamer en het souterrain.
Deze woonkamer heeft een mooie lichtinval door de grote raampartijen en is keurig onderhouden. Vanuit de woonkamer bereik je de keuken. Tenslotte is vanuit de keuken nog het gastentoilet te bereiken. De extra kamer aan de voorzijde is zonnig en heeft een eigen entree vanaf de straat. Het kan gebruikt worden als kantoor of studio aan huis, waardoor je wonen en werken uitstekend kunt combineren.
 
Eerste verdieping
Op de 1e verdieping liggen 3 nette slaapkamers en de badkamer. De overloop is zeer royaal en het is mogelijk hier een extra kamer te realiseren. De badkamer beschikt over een wastafel, een ligbad en een 2e toilet. Alle 3 de slaapkamers hebben goede oppervlakten en 2 van de 3 ook inbouwkasten.
 
Tweede verdieping
Via een vlizotrap is de zolderverdieping te bereiken. Hier bevindt zich een grote open ruimte, waar tevens de CV ketel staat opgesteld (Rapido, eigendom, oud).  
 
Tuin
Deze halfvrijstaande woning heeft ook een royale tuin, welke is gelegen op het Noord Westen en de hele middag en avond van de zon kan genieten. De tuin heeft een groot gazon, een terras en beplanting.
Er zijn diverse mogelijkheden om bij- of uit te bouwen, tot een levensloopbestendige indeling. Voor een garage bestaat zowel de mogelijkheid vanaf de Rijksweg, alsmede vanaf de straat aan de achterzijde. Afhankelijk van jouw wensen, dien je hiervoor een misschien (omgevings)vergunning nodig te hebben. De makelaar kan je hier meer over vertellen.

 
Heb je interesse in deze ruime, halfvrijstaande woning met veel potentie? Bel ons op 0475 252 111 of stuur ons een mailtje. Onze makelaar Menno staat je graag te woord!
 

Wat maakt deze woning speciaal?

  • Gelegen vlakbij de dorpskern van Swalmen
  • Ruime en lichte woonkamer
  • Woonoppervlakte van maar liefst 141 m²
  • 3 Slaapkamers op de 1e verdieping
  • Goed mogelijk om levensloopbestendig in te delen
  • Ruime tuin met eigen achterom