Roermond – Varkensmarkt 19A

Woon jij graag middenin de binnenstad van Roermond? In een bijna nieuw appartement met 2 slaapkamers? Dan hebben wij iets moois voor je!
Klik op de foto voor meer

Kenmerken

Woonoppervlakte
65 m2
Inhoud
200 m3
Type object
appartement
Bouwjaar
2023
Huurprijs
€ 1025,- p/m
Aantal kamers
3
Aanvaarding
in overleg

De woning

Woon jij graag middenin de binnenstad van Roermond? In een bijna nieuw appartement met 2 slaapkamers? Dan hebben wij iets moois voor je!

Aan Varkensmarkt 19A ligt dit fraaie appartement, op de hoek van de Varkensmarkt / Schoenmakersstraat en boven de Lucardi juwelier, ligt dit fijne appartement welke in 2023 is opgeleverd. 

Appartement
Dit sfeervolle stadsappartement heeft 2 slaapkamers, een ruime woonkamer en een moderne badkamer en keuken. De keuken is luxe; zo beschik je over een kookplaat met afzuigkap, een combi magnetron, koelkast en handige vaatwasser. En de badkamer is ook stijlvol, met een luxe marmer-look tegel, een inloopdouche en mooi wastafelmeubel. Tenslotte heeft het appartement een berging (o.a. voor je wasmachine) en een apart toilet.

Parkeren
Parkeren moet je apart huren / regelen en zit niet in deze huurprijs. We hebben nog een parkeerplaats in een garage in de buurt te huur, voor € 120,- per maand.

Huurprijs en voorwaarden
De huurprijs van het appartement bedraagt € 1025,- per maand en de borg bedraagt eenmalig € 2050,-. Je dient minimaal 2 jaar te huren en alvorens we een bezichtiging met je plannen, ontvangen we graag je 2 meest recente loonstrookjes.

Wat maakt deze woning speciaal?

  • In het centrum van Roermond
  • Sfeervol stadspand
  • Gerenoveerd in 2023
  • 2 Slaapkamers
  • Moderne keuken met inbouwapparatuur; o.a. een vaatwasser
  • Luxe badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel
  • Parkeerplaats apart te huren