Roermond – Swalmerstraat 59D

Op een fraaie locatie, middenin in het Roermondse stadscentrum, in de stijlvolle Swalmerstraat, ligt dit luxe appartement met 277 m² woonoppervlakte en een eigen binnentuin. Verder heeft dit uiterst charmante appartement 4 riante slaapkamers, 2 badkamers en 2 privé parkeerplaatsen en een eigen berging, wat wilt u nog meer?
Klik op de foto voor meer

Kenmerken

Woonoppervlakte
277 m2
Overige inpandige ruimte
16 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Externe bergruimte
5 m2
Perceel
5 m2
Inhoud
600 m3
Type object
appartement
Huurprijs
€ 1975,- p/m
Aantal kamers
5
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 100,- p/m

De woning

Op een fraaie locatie, middenin in het Roermondse stadscentrum, in de stijlvolle Swalmerstraat, ligt dit luxe appartement met 277 m² woonoppervlakte en een eigen binnentuin. Verder heeft dit uiterst charmante appartement 4 riante slaapkamers, 2 badkamers en 2 privé parkeerplaatsen en een eigen berging, wat wilt u nog meer?

Het appartement, gelegen in een fraai, Rijksmonumentaal stadspand uit omstreeks 1800, heeft een hoogwaardig niveau van afwerking en veel, heel veel leefruimte. Het complex bevat slechts 6 luxueuze appartementen, welke allen hun eigen, parkachtige privé tuin hebben, gelegen aan de achterzijde van dit historische gebouw. Ook aan parkeergelegenheid ontbreekt het niet, dit appartement heeft 2 eigen parkeerplaatsen op het binnenterrein, grenzend aan de tuinen van de diverse appartementen. Los van de beschutte binnentuin, waar u kunt genieten van privacy en groen, temidden van het Roermondse stadscentrum, heeft het appartement ook nog een balkon, met uitzicht over het groen.

De indeling is als volgt:

Begane grond
Centrale entreehal voor 3 van de 6 objecten

Tweede verdieping 
Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en 3e verdieping van dit Rijksmonumentale stadspand. Entree in de riante hal, met meterkast en toegang tot de diverse vertrekken. Gelijk aan de linker en rechterzijde, bevinden zich 2 riante slaapkamers. Daarnaast ligt 1 van de 2 badkamers, welke een hoogwaardig niveau van afwerking heeft en beschikt over 2 wastafels, een royale inloopdouche en aansluitpunten voor het witgoed. Voorst grenst aan de badkamer nog een gastentoilet met fonteintje en berging. 

Aan het eind van de riante hal ligt de woonkamer. Door de sfeervolle vide en de fraaie, houten balken, ademt de ruimte grandeur en luxe. De woonkamer is voorzien van een stijlvolle houten vloer en gaat aan de achterzijde over in de keuken. Alvorens u de keuken bereikt, komt u nog langs het balkon, welke uitkijkt over de parkachtige binnentuinen van deze appartementen. De moderne keuken heeft alle gemakken die u zich kunt wensen, van veel werkruimte, tot Miele inbouwapparatuur.

Derde verdieping
Via de vide, welke voor diverse doeleinden te gebruiken is, loopt u via een centrale gang, naar de op deze verdieping gelegen kamers. Deze bestaan uit 2 bergingen / inloopkasten, een 2e badkamer en wederom 2 slaapkamers. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een douche, toilet en wastafelmeubel. De beide slaapkamers zijn wederom zeer royaal en hebben dezelfde sfeer en charme, als het gehele appartement. 

Tuin
Tenslotte beschikt dit fraaie stadsappartement nog over een prive tuin, gelegen op het afgesloten binnenterrein van het complex. De tuin ligt heerlijk beschut en is met recht een oase, te midden in het bruisende stadscentrum. De tuin is keurig aangelegd met een kunstgras gazon, een terras en de tuin heeft een eigen berging.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op één van de 2 privé parkeerplaatsen waarover dit appartement beschikt.

Huurprijs en overige kosten
De huurprijs van dit uitstekende appartement bedraagt € 1975,- per maand. Daarbij betaalt u € 100,- per maand aan servicekosten. U sluit uw eigen energiecontract af. 

Bent u enthousiast geworden over dit charmante en luxe appartement? Alvorens wij een afspraak met u plannen op locatie, ontvangen wij graag informatie over uw inkomen. Uw netto inkomen dient minimaal € 4500,- netto per maand te zijn.

Wat maakt deze woning speciaal?

•    Maar liefst 277 m² woonoppervlakte
•    Uitstekend niveau van afwerking
•    2 badkamers
•    4 slaapkamers
•    2 privé parkeerplaatsen en een privé berging 
•    Privé tuin, heerlijk beschut
•    Moderne keuken