Roermond – Sint Christoffelstraat 14B

Altijd al je eigen appartement willen huren in de binnenstad? Kom gauw een kijkje nemen!
Klik op de foto voor meer

Kenmerken

Woonoppervlakte
40 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
10 m2
Inhoud
100 m3
Type object
appartement
Bouwjaar
1900
Huurprijs
€ 600,- p/m
Aantal kamers
2
Aanvaarding
in overleg

De woning

Zoek jij een eigen appartement in de binnenstad? Liefst eentje met dakterras? Dan hebben wij een goede optie voor je! Dit fijne appartement lig in de sfeervolle binnenstad van Roermond en heeft 1 slaapkamer, een eigen keuken, badkamer en buitenruimte (dakterras).

Appartement
Het appartement ligt op de 2e verdieping van een charmant stadspand. Je komt binnen aan de achterzijde, via de dakterrassen, in de algemene hal. Het appartement heeft een woonkamer met laminaatvloer en een open keuken met kookplaat. Door de gunstige ligging, heb je een mooie lichtinval. Verder heeft het appartement een slaapkamer en een eenvoudige badkamer, met douche en toilet. 

Huurprijs en andere kosten
De huurprijs bedraagt € 650,- per maand en daarbij betaal je € 125,- per maand aan voorschot voor energie. De totale kosten zijn dus € 775,- per maand. De borg bedraagt € 1300,-.

Interesse?
Heb je interesse? Stuur ons een mailtje met je persoonlijke gegevens (incl. telefoonnummer) en je netto inkomen per maand. Vervolgens plannen we graag een bezichtiging, tot snel!

Wat maakt deze woning speciaal?

  • 1 Slaapkamer
  • Dakterras
  • Gelegen op de 2e verdieping van een sfeervol stadspand
  • Nette badkamer en keuken
  • Middenin de Roermondse binnenstad