Roermond – Schuitenberg 49B

Zoek je een fijn appartement in de binnenstad? Liefst ook nog met veel daglicht en mooie, hoge plafonds? Dan is dit sfeervolle stadsappartement aan Schuitenberg 49B misschien wel wat je zoekt!
Klik op de foto voor meer

Kenmerken

Woonoppervlakte
45 m2
Externe bergruimte
4 m2
Perceel
4 m2
Inhoud
125 m3
Type object
appartement
Bouwjaar
1896
Huurprijs
€ 875,- p/m
Aantal kamers
2
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 15,- p/m

De woning

Zoek je een fijn appartement in de binnenstad? Liefst ook nog met veel daglicht en mooie, hoge plafonds? Dan is dit sfeervolle stadsappartement aan Schuitenberg 49B misschien wel wat je zoekt!

Het appartement
Het appartement ligt op de 1e verdieping van een karakteristiek stadspand. Via de algemene hal, kom je in de hal van het appartement. Vanuit de hal bereik je de woonkamer / living en open keuken. Deze woonkamer heeft mooie, hoge plafonds en ook een laminaatvloer is al aanwezig. Verder heeft het appartement een moderne keuken, met inbouwapparatuur waaronder een kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser. De badkamer is compact, maar bevat alles wat je nodig hebt; een prima douche, wastafelmeubel en toilet. Verder heeft dit appartement 1 slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van het pand. Voorts ligt in de algemene hal je prive bergkast, waar de aansluitpunten voor de wasmachine zitten. Tenslotte ligt in het souterrain van het pand, je eigen kelderbox, met veel extra bergruimte. 

Huurprijs en voorwaarden
De huurprijs van dit appartement bedraagt € 875,- per maand en daarbij betaal je € 15,- servicekosten per maand. De borg bedraagt eenmalig € 1750,- en de minimale huurtermijn is 2 jaar. 

Heb je interesse? Stuur ons een mailtje met je persoonlijke gegevens (incl. je huidige adres en telefoonnummer) en je 2 meest recente loonstrookjes. Vervolgens plannen we graag een bezichtiging, tot snel!

Wat maakt deze woning speciaal?

  • In het centrum van Roermond
  • Nette badkamer 
  • Keuken met inbouwapparatuur, o.a. een vaatwasser
  • Gelegen op de 1e verdieping