Roermond – Schoenmakersstraat 17

Zoek je een object waar je wonen en werken kunt combineren? Of een interessant beleggingsobject met een uitstekend huurrendement? Liefst in de binnenstad? Dit riante stadspand, midden in het centrum van Roermond, biedt de mogelijk om op de begane grond een winkel / bedrijf te voeren en op de 3 verdiepingen erboven te wonen, in de riante bovenwoning met 2 balkons én een dakterras.
 
Klik op de foto voor meer

Kenmerken

Woonoppervlakte
138 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
44 m2
Inhoud
449 m3
Type object
APPARTEMENT
Bouwjaar
1960
Vraagprijs
€ 365000 k.k.

De woning

Zoek je een object waar je wonen en werken kunt combineren? Of een interessant beleggingsobject met een uitstekend huurrendement? Liefst in de binnenstad? Dit riante stadspand, midden in het centrum van Roermond, biedt de mogelijk om op de begane grond een winkel / bedrijf te voeren en op de 3 verdiepingen erboven te wonen, in de riante bovenwoning met 2 balkons én een dakterras.

Dit ruime stadspand is gelegen in de Schoenmakersstraat en is vanaf 2020 geheel gerenoveerd. Op de begane grond zit een winkel- of bedrijfsruimte (bestemming Centrum 1) met een frontbreedte van circa 4 meter en een totale oppervlakte van 44 m². De bovenwoning, gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping is eveneens geheel gerenoveerd in 2020 en bijvoorbeeld voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing (op 1 raam na). Verder beschikt deze bovenwoning in de huidige indeling over maar liefst 2 keukens, 2 badkamers en 3 buitenruimten. Dat is fijn wonen, nietwaar?

De indeling is als volgt:
 
Begane grond

Entree in de winkelruimte. Deze bestaat grotendeels uit 1 ruimte, met aan de achterzijde een aparte keuken, met eenvoudig keukenblokje en onder de trap naar de verdieping een toilet met fonteintje. Het is mogelijk deze verdieping te verhuren als winkelruimte, of zelf als zodanig in gebruik te nemen. De bestemming van het object is Centrum 1, hetgeen diverse zakelijke bestemmingen tot de mogelijkheden doet behoren.
 
1e Verdieping
Op deze verdieping is toegang tot het 1e woongedeelte van de bovenwoning. Momenteel is dit als studio in gebruik, met een woon- en slaapgedeelte aan de voorzijde, een aparte keuken met keukenblok en inbouwapparatuur aan de achterzijde en een aparte badkamer, met toilet en wastafel, eveneens aan de achterzijde. De keuken biedt tenslotte toegang tot een balkon / dakterras van zo’n 9 m².
 
2e Verdieping
De 2e verdieping van dit stadspand is momenteel als 2e woongedeelte in gebruik, met een woonkamer aan de voorzijde en een royale keuken aan de achterzijde. Ook deze keuken stamt uit 2020 en bevat de volgende inbouwapparatuur: 4 pits inductie kookplaat, combi oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Vanuit deze keuken is het (2e) balkon toegankelijk, met een oppervlakte van zo’n 4 m².
 
3e Verdieping
De 3e verdieping van het object bevat de hoofdslaapkamer en een riante badkamer, behorende bij het 2e woongedeelte. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft hetzelfde keurige niveau van afwerking, als het gehele pand. De badkamer aan de achterzijde bevat een inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en inbouwkasten. Ook is hier de opstelplaats van de CV combiketel (Nefit, eigendom, 2020). Tenslotte is vanuit de hoofdslaapkamer het riante dakterras bereikbaar.
 
Dakterras / buitenruimte
Op de 3e verdieping van dit riante stadspand ligt een dakterras van maar liefst 44 m², met een uitzicht op de meest kenmerkende gebouwen van de stad. Zo zie je aan de ene zijde de Munsterkerk en aan de andere kant de prachtige Sint Christoffel Kathedraal.
 
Heb je interesse in dit fraaie stadspand met legio mogelijkheden? Bel ons op 0475 252 111 of stuur ons een mailtje. Onze makelaar Menno staat je graag te woord!
 

Wat maakt deze woning speciaal?

  • Ideaal beleggingsobject
  • Winkel- of bedrijfsruimte op de begane grond
  • Bovenwoning van 3 verdiepingen
  • In totaal 3 buitenruimten, waarvan 1 dakterras en 2 balkons
  • In 2020 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd
  • 2 Moderne keukens
  • 2 Badkamers
  • Totale oppervlakte van 138 m²
  • Middenin de binnenstad van Roermond