Roermond – Heilige Geeststraat 6B

Middenin de binnenstad, in de rustige Heilige Geeststraat, ligt op de bovenste verdieping van dit stadspand, dit appartement (type maisonette) met 2 slaapkamers. Vanuit het appartement wandel je zo de stad in, naar het sfeervolle Munsterplein, alle winkels, of 1 van de vele gezellige terrassen.
Klik op de foto voor meer

Kenmerken

Woonoppervlakte
60 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
4 m2
Inhoud
150 m3
Type object
appartement
Bouwjaar
1881
Huurprijs
€ 750,- p/m
Aantal kamers
3
Aanvaarding
in overleg

De woning

Middenin de binnenstad, in de rustige Heilige Geeststraat, ligt op de bovenste verdieping van dit stadspand, dit appartement (type maisonette) met 2 slaapkamers. Vanuit het appartement wandelt u zo de stad in, naar het sfeervolle Munsterplein, alle winkels, of 1 van de vele gezellige terrassen.

Het appartement
Dit appartement heeft z'n entree op de bovenste verdieping van het pand. Als je binnenkomt, liggen je op deze verdieping 2 kamers, die momenteel als slaapkamers fungeren. Wanneer je de trap oploopt, naar de volgende etage, kom je bij de woonkamer, keuken, het balkon en de badkamer. De keuken is eenvoudig en bevat geen apparatuur, maar wel veel kastruimte. In de dakschuinte naast de keuken is een schuifkast met opstelplaats voor de wasmachine. De badkamer heeft een wastafel, toilet en bad/douche combinatie. Vanaf het balkon heb je een mooi uitzicht op de Munsterkerk, wat wil je nog meer?

Heb je interesse in deze fijne plek, middenin de bruisende binnenstad van Roermond? Stuur ons een mailtje met je gegevens (volledige naam, huidige adres, telefoonnummer en je netto inkomen per maand) en we gaan kijken.

Huurprijs en overige kosten
Huurprijs:                                           € 750,-
Voorschot energie:                             € 150,-
Totaal te betalen per maand:             € 900,-
 
De borg bedraagt eenmalig € 1500,-.

Wat maakt deze woning speciaal?

  • In het centrum van Roermond
  • Eigen balkon en uitzicht op de Munsterkerk
  • Gelegen op de bovenste verdieping van een fraai stadspand
  • Appartement met 2 verdiepingen (maisonette) 
  • Slapen op de benedenverdieping, wonen op de bovenverdieping