Roermond – Ernst Casimirstraat 7

Aan de rand van de binnenstad, aan een zijweg van de Venloseweg, ligt dit fijne appartement met tuin en 1 slaapkamer. Het appartement ligt verder op de begane grond en je loopt vanuit hier in enkele minuten de binnenstad in. 
Klik op de foto voor meer

Kenmerken

Woonoppervlakte
55 m2
Inhoud
180 m3
Type object
appartement
Bouwjaar
1920
Huurprijs
€ 700,- p/m
Aantal kamers
2
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 20,- p/m

De woning

Zoek jij een appartement met eigen tuintje? Stop maar met zoeken, je hebt hem gevonden. Aan de rand van de binnenstad, aan een zijweg van de Venloseweg, ligt dit fijne appartement met tuin en 1 slaapkamer. Het appartement ligt verder op de begane grond van een kleinschalig complex en je loopt vanuit hier in enkele minuten de binnenstad in. 

Appartement
Dit fijne appartement heeft de volgende indeling, via de algemene hal kom je in het appartement. Deze heeft een woonkamer in L-vorm, met laminaatvloer en een eenvoudige, open keuken. Vanuit de woonkamer kom je in de slaapkamer en hier grenst weer de badkamer. Deze badkamer heeft een toilet, douche, wastafel en aansluitpunt voor de wasmachine. Tenslotte heeft dit fijne appartement een eigen tuintje, bereikbaar vanuit de woonkamer/keuken.

Huurprijs en andere kosten
De huurprijs bedraagt € 700,- per maand, de servicekosten € 20,- per maand en de borg bedraagt € 1400,- (eenmalig).

Heb je interesse? Stuur ons een mailtje met je persoonlijke gegevens (incl. telefoonnummer) en je netto inkomen per maand. Vervolgens plannen we graag een bezichtiging, tot snel!

Wat maakt deze woning speciaal?

  • Gelegen aan een zijstraat van de Venloseweg
  • 1 Slaapkamer
  • Eigen tuin 
  • Ruime woonkamer
  • Eenvoudige keuken 
  • Ruime badkamer