Roermond – Bergstraat 25

Middenin het centrum van Roermond, op loopafstand van alle voorzieningen en met een eigen balkon.
Klik op de foto voor meer

Kenmerken

Woonoppervlakte
45 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Inhoud
125 m3
Type object
appartement
Bouwjaar
1907
Huurprijs
€ 650,- p/m
Aantal kamers
2
Aanvaarding
in overleg

De woning

Zoek jij een fijne, eigen plek, midden in de bruisende binnenstad? Met een gunstige huurprijs en een eigen balkonnetje? Dan is dit charmante appartement aan de Bergstraat (naast de bibliotheek) ideaal voor je! 

Het appartement
Het appartement ligt op de 1e verdieping van dit sfeervolle stadspand. De entree is aan de achterzijde, aan de kant van de Bergstraat. Dit sfeervolle appartement beschikt over een woonkamer met eigen balkon, een keuken, zonder apparatuur, maar met veel kastruimte, een aparte slaapkamer en een badkamer met douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Huurprijs en overige kosten
De huurprijs bedraagt € 650,- en daarbij betaal je een € 100,- voor gas en water. De totale kosten, welke je aan de verhuurder betaalt zijn dus € 750,-.

Interesse?
Als je een kijkje wilt komen nemen, dan ontvangen eerst graag een mailtje met je persoonlijke informatie (volledige naam, huidige adres, geboortedatum en geboorteplaats, telefoonnummer en je huidige netto inkomen per maand). We gaan pas bezichtigen, als we deze info van je hebben ontvangen. Tenslotte betaal je 2 maanden borg (€ 1300,-) en is de minimale huurtermijn 1 jaar.

Wat maakt deze woning speciaal?

  • In het centrum van Roermond
  • Sfeervolle woonkamer met balkon
  • 1 Slaapkamer 
  • 1 Badkamer
  • Keuken met veel kastruimte