Roermond – Bakkerstraat 5A

Zoek je een luxe appartement in de binnenstad? Eentje met een dakterras, 2 slaapkamers en een hoogwaardig niveau van afwerking? Dan hebben wij iets moois voor je!
 
Klik op de foto voor meer

Kenmerken

Woonoppervlakte
110 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Inhoud
300 m3
Type object
appartement
Bouwjaar
2021
Huurprijs
€ 1075,- p/m
Aantal kamers
3
Aanvaarding
in overleg

De woning

Zoek je een luxe appartement in de binnenstad? Eentje met een dakterras, 2 slaapkamers en een hoogwaardig niveau van afwerking? Dan hebben wij iets moois voor je!

Het appartement
Dit sfeervolle appartement, gelegen op de 1e en 2e verdieping van de Bakkerstraat 5A, is recent (omstreeks 2021) volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Het appartement heeft op de 1e verdieping een riante woonkamer met hoge plafonds en een leefkeuken, een gastentoilet en een berging / wasruimte. De keuken bevat alle gangbare inbouwapparatuur, namelijk een kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en handige vaatwasser. Tenslotte heeft het appartement een dakterras, waar je heerlijk kunt vertoeven. 

Op de verdieping van dit appartement liggen 2 slaapkamers en een luxe, moderne badkamer. De hoofdslaapkamer is zeer royaal en heeft een fraai, hoog plafond. Beide slaapkamers hebben een keurig niveau van afwerking, inclusief nette vloeren. De badkamer bevat een inloopdouche, 2e toilet en luxe wastafelmeubel.

Huurprijs en voorwaarden
De huurprijs van dit appartement bedraagt € 1075,- per maand. Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren in de straat (indien beschikbaar) voor € 65,- maand of een parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage (Reyershof, naast de Oranjerie) voor € 95,- per maand. Tenslotte bedraagt de borg € 2150,- voor dit appartement.

Heb je interesse en wil je graag komen kijken? Alvorens we een afspraak plannen, ontvangen we graag een mailtje, met je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoonnummer, email) en je netto inkomen per maand.

Wat maakt deze woning speciaal?

  • Luxe appartement in de binnenstad
  • 2 Slaapkamers
  • Dakterras
  • Riante woonkamer met hoge plafonds en veel lichtinval
  • Moderne keuken met inbouwapparatuur (incl. koelkast, vaatwasser en combi-magnetron)
  • Luxe badkamer met 2e toilet, inloopdouche en wastafelmeubel
  • Apart te huren parkeerplaats in de direct omgeving (niet verplicht)