Roermond – Bakkerstraat 5

Zoek je een luxe appartement in de binnenstad? Eentje met een kleine patio, 1 ruime slaapkamer en een luxe badkamer en keuken? Dan hebben wij iets moois voor je!
Klik op de foto voor meer

Kenmerken

Woonoppervlakte
75 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m2
Inhoud
235 m3
Type object
appartement
Bouwjaar
2020
Huurprijs
€ 1050,- p/m
Aantal kamers
2
Aanvaarding
in overleg

De woning

Zoek je een luxe appartement in de binnenstad? Eentje met een kleine patio, 1 ruime slaapkamer en een luxe badkamer en keuken? Dan hebben wij iets moois voor je!

Het appartement
Dit sfeervolle appartement, gelegen op de begane grond van de Bakkerstraat 5, is recent (omstreeks 2020) volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Het appartement heeft een prima woonkamer met hoge kozijnen en mooie lichtinval en een moderne keuken met inbouwapparatuur, te weten: een koelkast, inductiekookplaat met afzuigkap, combi magnetron en vaatwasser. Verder heeft het appartement 1 slaapkamer en een moderne, luxe badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel. Voorst heeft het appartement een gastentoilet en een wasruimte. Wat dit appartement extra bijzonder maakt, is de compacte patiotuin, waarover het beschikt. Zo heb je ook nog een buitenruimte, middenin de binnenstad! Tenslotte ligt in de algemene hal nog een bergruimte, ideaal voor een fiets of andere spullen. 

Huurprijs en voorwaarden
De huurprijs van dit appartement bedraagt € 1050,- per maand. Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren in een afgesloten parkeergarage (bijvoorbeeld Reyershof, naast de Oranjerie). Tenslotte bedraagt de borg € 2100,- voor dit appartement en de minimale huurtermijn 2 jaar. 

Heb je interesse en wil je graag komen kijken? Alvorens we een afspraak plannen, ontvangen we graag een mailtje, met je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoonnummer, email) en je 2 meest recente loonstrookjes.

Wat maakt deze woning speciaal?

  • Luxe appartement in de binnenstad
  • 1 Slaapkamer
  • Patiotuin
  • Stijlvolle woonkamer met veel lichtinval
  • Moderne keuken met inbouwapparatuur (incl. koelkast, vaatwasser en combi-magnetron)
  • Luxe badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel
  • Geen recht op een parkeervergunning, dus je moet elders een parkeerplaats huren