Roermond – Achter de Cattentoren 59

Op een centrale locatie in Roermond, waar de binnenstad en het Designer Outlet Centre elkaar ontmoeten, ligt het moderne appartementencomplex Casimir. Hier bieden wij dit keurige appartement met 2 slaapkamers te koop aan. Verder heeft dit appartement energielabel A, een eigen balkon / loggia, maar liefst 2 privé parkeerplaatsen en een eigen berging, wat wilt u nog meer?
Klik op de foto voor meer

Kenmerken

Woonoppervlakte
80 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Externe bergruimte
8 m2
Inhoud
248 m3
Type object
APPARTEMENT
Bouwjaar
2010
Vraagprijs
€ 289000 k.k.

De woning

Op een centrale locatie in Roermond, waar de binnenstad en het Designer Outlet Centre elkaar ontmoeten, ligt het moderne appartementencomplex Casimir. Hier bieden wij dit keurige appartement met 2 slaapkamers te koop aan. Verder heeft dit appartement energielabel A, een eigen balkon / loggia, maar liefst 2 privé parkeerplaatsen en een eigen berging, wat wilt u nog meer?
 

Het appartement, daterend uit 2010, is gelegen in 1 van de 4 woontorens waaruit dit fraaie complex bestaat. Onder de appartementen liggen de parkeergarages en het complex beschikt uiteraard over liftinstallaties en een grote, groene binnentuin. Heerlijk toch?
 
Dit appartement beschikt over 2 privé parkeerplaatsen, waarvan 1 naast de overdekte parkeergarage is gelegen en de 2e buiten op het afgesloten terrein.
De servicekosten bedragen € 142,15  per maand voor het appartement, inclusief berging en € 21,10 per parkeerplaats, per maand. De VvE is actief en gezond.
 
De indeling is als volgt:
 
Begane grond
Centrale entree met brievenbussen, intercom en liftinstallatie en toegang naar het appartement.
 
Eerste verdieping / 3e bouwlaag
Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van dit woonblok. Entree in de hal met meterkast en toegang tot de diverse vertrekken. Ook ligt in de hal het toilet met fonteintje. De woonkamer is heerlijk licht en heeft een prima niveau van afwerking, met onder andere een nette laminaatvloer. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en deze keuken heeft een opstelling met de volgende inbouwapparatuur; een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Vervolgens is vanuit de keuken de bijkeuken / technische ruimte bereikbaar. Hier bevinden zich de aansluitpunten voor het witgoed, veel extra bergruimte en de CV combiketel (Vaillant, eigendom, bouwjaar 2010) en WTW unit (warmte-terugwin unit). Vanuit de woonkamer is ook de loggia te bereiken. Deze fijne buitenruimte is gelegen op het Noord Westen, waardoor u geniet van de avondzon. Verder heeft deze loggia zicht over het Outlet Centre.
 
Tenslotte is vanuit de woonkamer de 2e slaapkamer te bereiken. Deze heeft eveneens een laminaatvloer en keurig niveau van afwerking. Het raam kijkt uit op de loggia. Vanuit de hal van dit appartement zijn de hoofdslaapkamer en de badkamer toegankelijk. Deze slaapkamer heeft hetzelfde niveau van afwerking als het gehele appartement, met wederom een nette wandafwerking en laminaatvloer. Deze slaapkamer heeft zicht op de galerij en de binnentuin. De badkamer tenslotte is voorzien van een wastafel en een douchecabine en staat in verbinding met de hoofdslaapkamer.
 
Parkeren en berging
Parkeren is mogelijk op één van de 2 privé parkeerplaatsen, waarvan 1 naast de overdekte parkeergarage is gelegen en de 2e op het afgesloten binnenterrein van het complex. Tevens heeft dit appartement nog een eigen berging, met de afmetingen 1,97 x 4,18
 
Bent u enthousiast geworden over dit fijne appartement? Bel ons op 0475 252 111 of stuur ons een mailtje. Onze makelaar Menno staat u graag te woord!
 

Wat maakt deze woning speciaal?

  • Energielabel A
  • Loggia / balkon
  • Lichte woonkamer
  • 2 slaapkamers
  • 2 privé parkeerplaatsen en een privé berging
  • Complex met liftinstallatie
  • Moderne keuken en badkamer