Roermond – Achter de Cattentoren 50

Zoek jij een modern appartement aan de rand van de binnenstad? Met een eigen overdekte parkeerplaats, een loggia en 2 slaapkamers? Dan kom gauw een kijkje nemen bij Achter de Cattentoren 50!
Klik op de foto voor meer

Kenmerken

Woonoppervlakte
78 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Externe bergruimte
6 m2
Perceel
6 m2
Inhoud
250 m3
Type object
appartement
Bouwjaar
2010
Huurprijs
€ 850,- p/m
Aantal kamers
3
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 59,- p/m

De woning

Zoek jij een modern appartement aan de rand van de binnenstad? Met een eigen overdekte parkeerplaats, een loggia en 2 slaapkamers? Dan kom gauw een kijkje nemen bij Achter de Cattentoren 50!

Begane grond / 1e woonlaag

Het appartement is toegankelijk via de galerij aan de binnenzijde van het complex. Via de hal van het appartement, zijn de diverse kamers te bereiken. 

De woonkamer is licht en voldoende ruim, met half open keuken. Deze half open keuken heeft een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Vanuit de woonkamer is de loggia te bereiken, met uitzicht naar het Designer Outlet Centre.

Verder heeft het appartement 2 prima slaapkamers, een moderne badkamer, een gastentoilet en een bijkeuken. De moderne badkamer bestaat uit een wastafel en douchecabine en is tevens bereikbaar vanuit de hoofdslaapkamer. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitpunten voor het witgoed en de CV combiketel en WTW unit (warmte-terug-win unit).

De kosten van het appartement zijn als volgt opgebouwd:

- huur:                € 850,- per maand
- servicekosten:   € 59,- per maand
- parkeerplaats:   € 85,- per maand
- totaal:              € 994,- per maand

Heb je interesse in dit fraaie appartement? Mail ons je persoonlijke gegevens en je netto maandelijkse inkomen per maand, op info@venvmakelaars.nl Let op; zonder deze gegevens nemen wij je aanvraag niet in behandeling.

Wat maakt deze woning speciaal?

  • Modern appartement
  • 2 Slaapkamers
  • Jonge keuken
  • Nette badkamer 
  • Eigen parkeerplaats
  • Goed geisoleerd
  • Eigen loggia