Melick – Heinsbergerweg 12

Hofstee de Roerdalhoeve is een prachtige boerenhoeve uit 1860 gelegen in het landelijke dorpje Melick, iets ten zuiden van Roermond, in het stroomgebied van de rivier de Roer.
Klik op de foto voor meer

Kenmerken

Woonoppervlakte
50 m2
Inhoud
200 m3
Type object
appartement
Bouwjaar
1860
Huurprijs
€ 700,- p/m
Aantal kamers
3
Aanvaarding
in overleg

De woning

Hofstee de Roerdalhoeve is een prachtige boerenhoeve uit 1860 gelegen in het landelijke dorpje Melick, iets ten zuiden van Roermond, in het stroomgebied van de rivier de Roer.

De woningen
In deze hoeve zijn kamers, studio's en enkele appartementen gerealiseerd, waarvan 1 appartement ook over een balkon beschikt. Het huren van een van deze objecten betreft tijdelijke verhuur, van enkele maanden, tot mogelijk langer, in overleg met de eigenaar. 

Alles inclusief
De prijzen van de alle kamers, studio's en appartementen zijn inclusief gas, water en elektra, toeristenbelasting en meubilair.

Interesse?
Heb je interesse in een van deze woonplekken? Stuur ons een mailtje met je naam, huidige adres en telefoonnummer en wij zetten deze informatie door naar de eigenaar / verhuurder. Wij (V&V Makelaars) tonen deze objecten uitsluitend op onze website, de (ver)huur wordt verzorgd door de eigenaar zelf.

Prijzen
De kamers kosten € 550,- per maand voor 1 persoon of € 800,- per maand voor 2 personen.
De studio's kosten € 700,- per maand voor 1 persoon of € 950 per maand voor 2 personen.
De appartementen kosten € 700,- of € 750,- per maand voor 1 persoon, € 950 of € 1000,- per maand voor 2 personen of € 1250,- per maand, voor 3 personen. 

Wat maakt deze woning speciaal?

  • Tijdelijke verhuur
  • Rechtstreeks via de eigenaar
  • Kamers, studio's en appartementen
  • Inclusief g/w/e, toeristenbelasting en meubilair
  • Sfeervolle locatie
  • Keurig onderhouden