Eetkamer

Aanvullende diensten voor VvE's

In de praktijk kan het voorkomen dat de VvE wordt geconfronteerd met een situatie waar extra begeleiding wenselijk is, zoals het wijzigen van de splitsingsakte of een grote renovatie. Ook kan de VvE ervoor kiezen om incidenteel extra diensten af te nemen, zoals het uitschrijven en bijwonen van een extra ledenvergadering of het verstrekken van juridische/fiscale adviezen.

In dergelijke situaties kan er altijd contact opgenomen worden zodat er samen gekeken kan worden wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Het opstellen en actualiseren van Meerjaren onderhoudsplanningen (MJOP's) Behoort ook tot een van de mogelijkheden. Een bouwkundige zal het gebouw inspecteren en aan de hand hiervan een rapport samenstellen waarbij het onderhoud van het gebouw voor de komende 15 tot 25 jaar vastgelegd zal worden. Hierdoor kan de VvE haar beter begroten.

Duidelijk

Op zoek naar dienstverlening voor een Vereniging van Eigenaren?

Wij hebben een brede kennis van zaken betreffende Vereniging van Eigenaren en Vastgoed Beheer. Wij verzorgen in samenwerking met het bestuur of zelfstandig voor het dagelijks beheer van de Vereniging.
Ik wil nader kennis maken

Ons werkgebied

Noord-Limburg | Midden-Limburg | Zuid-Limburg | Regio Eindhoven