Verkocht

Verkocht!

Roermond – Achter de Oranjerie 7

Ben jij op zoek naar je eigen appartement? Liefst in de stad en met balkon / buitenruimte en eigen berging? En ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij misschien wel wat je zoekt! In de binnenstad van Roermond, met een fijn balkon / tuintje, ligt dit fijne (starters)appartement met 1 slaapkamer. 

Verkocht!

Roermond – Minderbroederssingel 8

Zoek jij de sfeer en charme van een herenhuis uit omstreeks 1900? Met heel veel woonoppervlakte, een stadstuin met eigen achterom en ook nog eens aan één van de meest statige stadssingel die Roermond rijk is? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij dit sfeervolle herenhuis aan de Minderbroederssingel voor jou te koop!
 

Verkocht!

Roermond – Achter de Oranjerie 15

Ben jij op zoek naar je eigen appartement? Liefst in de stad en met balkon en eigen berging? Dan hebben wij misschien wel wat je zoekt! In de binnenstad van Roermond, met een fijn balkon, ligt dit fijne (starters)appartement met 1 slaapkamer.

Verkocht!

Melick – Breidberg 17

Zoek je een fijn woonhuis op een goede plek in Melick? Met een mooie tuin, maar ook een huis waar je nog je eigen draai aan kunt geven? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is Breidberg 17 in Melick misschien wel jouw nieuwe thuis!
 

Verkocht!

Roermond – Mozartstraat 216

Een groot balkon, je eigen parkeerplaats op het afgesloten terrein, 2 slaapkamers en veel leefruimte. Meer heb je niet nodig, voor jouw eigen appartement, toch? Dit fijne appartement heeft verder een grote, lichte woonkamer, een moderne keuken en prima badkamer. En overal zijn kunststof kozijnen met HR++ beglazing, dus op energiegebied zit het ook wel goed.

Verkocht!

Roermond – Slousweg 28

Zoek jij een eigen appartement, gelegen aan de rand van de natuur en met een riante (gezamenlijke) binnentuin? Heerlijk in het groen en toch vlakbij het centrum? Dan is dit appartement aan Slousweg 28 misschien wel iets voor jou! Het appartement is modern, helemaal gelijkvloers en heeft een eigen parkeerplaats en eigen berging. Je kunt er gelijk gaan wonen, wat wil je nog meer?

Verkocht!

Herkenbosch – Bosscherhof 36

Wordt het tijd voor je eigen appartement? En zoek je dat het liefst in Herkenbosch? Dan is Bosscherhof 36 misschien wel jouw nieuwe thuis! Dit fijne appartement met eigen parkeerplaats in de parkeergarage en balkon, ligt midden in de dorpskern van Herkenbosch.

Verkocht!

Roermond – Mariagardestraat 127

Ben jij op zoek naar je eigen appartement? Liefst in de stad en met balkon en eigen berging? Dan hebben wij misschien wel wat je zoekt! In de binnenstad van Roermond, met een fijn balkon, ligt dit nette (starters)appartement met 1 slaapkamer.

Verkocht!

Roermond – Achter de Cattentoren 42

Op een centrale locatie in Roermond, waar de binnenstad en het Designer Outlet Centre elkaar ontmoeten, ligt het moderne appartementencomplex Casimir. Hier bieden wij dit keurige appartement met 2 slaapkamers te koop aan. Verder heeft dit appartement energielabel A, een eigen balkon / loggia, een privé parkeerplaats en een eigen berging, wat wilt u nog meer?
 

Verkocht!

Roermond – Kruisherenstraat 203

Woon jij graag in de binnenstad? En zoek je een appartement met balkon en eigen berging? Dan is dit appartement in het centrum precies wat je zoekt!

Verkocht!

Roermond – Luifelstraat 332

Heb jij deze fijne plek al gespot? Dit charmante appartement met LIFT ligt in een historisch Rijksmonument, op een steenworp afstand van de markt en de Sint Christoffel Kathedraal.

Verkocht!

Herkenbosch – Schaapsweg 18

Ben je op zoek naar een fijne (gezins)woning in Herkenbosch? Met vrij uitzicht over de weilanden en ook vlakbij natuurgebied De Meinweg? En ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe thuis!
 

Verkocht!

Roermond – Marijkelaan 37

Zoek je een woonhuis waar je alles helemaal naar eigen wens en smaak kunt maken, precies zoals jij het zelf wilt? Met een grote oprit, flinke tuin, zonnepanelen en dat allemaal in Maasniel? Dan is deze 2-onder-1-kap woning misschien wel precies wat jij zoekt!
 

Verkocht!

Roermond – Achter de Oranjerie 17

Woon jij graag in de binnenstad? En zoek je een appartement met balkon en eigen berging? Dan is dit (starters)appartement in het centrum precies wat je zoekt! Deze fijne woning heeft 1 slaapkamer, een nette keuken en je kunt er gelijk intrekken. Ideaal toch?
 

Verkocht!

Roermond – Achter de Cattentoren 50

Op een centrale locatie in Roermond, waar de binnenstad en het Designer Outlet Centre elkaar ontmoeten, ligt het moderne appartementencomplex Casimir. Hier bieden wij dit keurige appartement met 2 slaapkamers te koop aan. Verder heeft dit appartement energielabel A, een eigen balkon / loggia, maar liefst 2 privé parkeerplaatsen en een eigen berging, wat wilt u nog meer?
 

Verkocht!

Roermond – Schoenmakersstraat 17

Zoek je een object waar je wonen en werken kunt combineren? Of een interessant beleggingsobject met een uitstekend huurrendement? Liefst in de binnenstad? Dit riante stadspand, midden in het centrum van Roermond, biedt de mogelijk om op de begane grond een winkel / bedrijf te voeren en op de 3 verdiepingen erboven te wonen, in de riante bovenwoning met 2 balkons én een dakterras.
 

Verkocht!

Wessem – Haegstraat 9

Zoek je een woonhuis met lekker veel leefruimte op de begane grond en een fijne tuin? Liefst ook nog in Wessem? Dan is deze sfeervolle 2-onder-1-kap woning aan Haegstraat 9 misschien wel jouw nieuwe thuis!
 

Verkocht!

Roermond – Bethlehemstraat 102

Wil je graag op jezelf gaan wonen? En ook nog graag in het centrum van Roermond in een modern appartement? Dat treft! Dit loft-achtige studio appartement is helemaal instapklaar en ook nog eens heel energiezuinig.

Verkocht!

Roermond – Beeldsnijdererf 7

Zoek je een woonhuis waar je meteen in kunt trekken? Geen gedoe met verbouwingen of klussen? Dan hebben wij jouw nieuwe droomhuis gevonden. Deze nette gezinswoning aan de rand van Hoogvonderen, heeft een moderne keuken en een nette woonkamer met lekker veel leefruimte.

Verkocht!

Roermond – Achter de Oranjerie 27

Ben jij op zoek naar je eigen appartement? Liefst in de stad en met balkon en eigen berging? Dan hebben wij misschien wel wat je zoekt! In de binnenstad van Roermond, met een fijn balkon, ligt dit nette (starters)appartement met 1 slaapkamer.

Verkocht!

Melick – Wienkeskoel 51

Zoek je een instapklaar woonhuis waar je gelijk in kunt trekken? Met ook nog eens een moderne keuken, inpandige garage en zonnepanelen? Dan kan deze fijne woning aan de Wienkeskoel in Melick, zomaar eens jouw nieuwe droomhuis zijn!
 

Verkocht!

Wessem – Hofstraat 47

Heb jij altijd al vrijstaand willen wonen? In een riant woonhuis met veel leefruimte en een grote tuin? En vind je het niet erg om nog wat te klussen? Dan is de Hofstraat 47 in Wessem misschien wel precies wat jij zoekt!
 

Verkocht!

Roermond – Sint Christoffelstraat 34

Zoek jij veel leefruimte, een grote garage en de mogelijkheid om een eigen winkel of kantoor te beginnen? Middenin de binnenstad van Roermond? Dat treft; Sint Christoffelstraat 34 is een prachtig gerenoveerd stadspand met maar liefst 164 m² woonoppervlakte, een inpandige garage van 37 m² en een extra thuiswerkplek, hobbyruimte of de mogelijkheid om een eigen winkel, salon of zaak in hartje stad te starten.
 

Verkocht!

Geleen – Gladiolensingel 51

Zoek jij een nette eengezinswoning? Eén waar je gelijk in kan trekken en welke ook nog eens een grote garage heeft? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe droomwoning!
 

Verkocht!

Roermond – Slousweg 30

Zoek jij een eigen appartement, gelegen aan de rand van de natuur en met een riante (gezamenlijke) binnentuin? Heerlijk in het groen en toch vlakbij het centrum? Dan is dit appartement aan Slousweg 30 misschien wel iets voor jou! Het appartement is modern, heeft 2 verdiepingen en een eigen parkeerplaats en eigen berging. Je kunt er gelijk gaan wonen, wat wil je nog meer?
 

Verkocht!

Sint Odilienberg – Schepen Heijligersstraat 10

Zoek jij een moderne 2-onder-1-kap woning met energielabel A? Die ook nog eens zonnepanelen, een diepe tuin en een vaste trap naar de zolder heeft? Dan hebben wij misschien jouw droomhuis te koop.

Verkocht!

Roermond – Lindelaan 164

Wauw, wat een uitzicht! Vanaf het dakterras van dit penthouse zie je werkelijk de hele skyline van Roermond, met al haar markante gebouwen.

Verkocht!

Roermond – Scheidingsweg 48

Dit is wel een hele fijne combinatie; de charme en uitstraling van een jaren ’30 woning en van binnen een luxe niveau van afwerking met energielabel B! Dat noemen wij nog eens “the best of both worlds”. 

Verkocht!

Weert – Boender 6

Heb je altijd al in een mooie, moderne 2-onder-1-kap woning in de populaire nieuwbouwwijk Laarveld willen wonen? Een woning die ook nog sfeervol en goed geïsoleerd is? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe droomhuis!

Verkocht!

Swalmen – Pastoor Zandersstraat 18

Zoek je een uitstekend niveau van afwerking, in een huis waar je gelijk in kunt trekken? Met ook nog eens een moderne keuken, jonge badkamer en zonnepanelen? Dan kan deze fijne woning aan de Pastoor Zandersstraat 18 zomaar eens jouw nieuwe thuis worden!
 

Verkocht!

Herkenbosch – Europalaan-Oost 62

Ben je op zoek naar een fijne (gezins)woning in Herkenbosch? Op loopafstand van de dorpskern, maar ook vlakbij natuurgebied De Meinweg? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe droomhuis! 

Deze nette 2-onder-1-kap woning heeft veel leefruimte en in totaal maar liefst 4 slaapkamers. Verder heeft de woning een keurige tuin, met daarin een vrijstaande garage. De woning heeft verder een prima isolatiepakket met kozijnen met HR+ beglazing, dak-, vloer- en spouwisolatie, deels vloerverwarming en 10 zonnepanelen uit 2022.
 

Verkocht!

Roermond – Bredeweg 27

Zoek jij de sfeer en charme van een jaren ’30 woning? Liefst vrijstaand, maar dan zonder te klussen? Wil je ook nog een heerlijke, ruime tuin? Dan hebben wij jouw droomwoning gevonden! In het courante Maasniel, helemaal instapklaar en met maar liefst 180 m² woonoppervlakte en heel veel karakter en charme is de Bredeweg 27 met recht een droomhuis te noemen!

Verkocht!

Roermond – Heinsbergerweg 12C-02

Op een fraaie locatie, waar de statige Kapellerlaan overgaat in de Heinsbergerweg, ligt dit moderne appartement, met dakterras en energielabel A+++. Verder heeft dit luxe appartement 2 riante slaapkamers, 2 privé parkeerplaatsen en een eigen berging, wat wilt u nog meer?
 

Verkocht!

Roermond – Kloosterwandstraat 257

Middenin de binnenstad, met een balkon op het Zuiden en zicht op het Kloosterwandplein, dat is wat dit fijne appartement te bieden heeft. Het appartement ligt op de 2e verdieping in het complex “’s Gravenhof”. Dit complex bestaat uit winkels en woningen en beschikt onder andere over een lift. In het souterrain heeft het appartement ook een eigen berging.

Verkocht!

Roermond – Javastraat 36

Zoek je sfeer en karakter, in een huis waar je gelijk in kunt trekken? Met ook nog eens bijna 130 m² woonoppervlakte? Dan kan deze fijne woning aan de Javastraat 36 zomaar eens jouw nieuwe thuis worden!
 

Verkocht!

Roermond – Deken Rhoenstraat 1b

Ben jij op zoek naar een nette 2-onder-1-kap woning, met eigen achterom en vaste trap naar de zolder? Een huis waar je direct in kunt trekken en dat ook nog eens betaalbaar is? Dan is de Deken Rhoenstraat 1B misschien wel jouw droomwoning!
 

Verkocht!

Roermond – Beatrixlaan 10

Zoek je een woonhuis waar je alles helemaal naar eigen wens en smaak kunt maken, precies zoals jij het zelf wilt? Met een grote oprit, diepe tuin, maar liefst 113 m² woonoppervlakte en dat allemaal in Maasniel? Dan is deze 2-onder-1-kap woning misschien wel precies wat jij zoekt!

Verkocht!

Roermond – 't Schiltjen 1

Wonen in de villawijk “De Wijher” in Roermond en dan ook nog eens LEVENSLOOPBESTENDIG, wie droomt daar nou niet van? Dat komt goed uit, wij bieden deze uitstekend onderhouden semi-bungalow aan op deze prachtlocatie, met dubbele inpandig garage en in totaal 3 slaapkamers.
 

Verkocht!

Swalmen – Rijksweg Noord 23

Zoek je een woonhuis waar je alles helemaal naar eigen wens en smaak kunt maken, precies zoals jij het zelf wilt? Met een riant perceel en zelfs mogelijkheden voor een LEVENSLOOPBESTENDIGE indeling? Dan is deze fijne halfvrijstaande woning, misschien wel jouw nieuwe droomhuis.
 

Verkocht!

Sint Odilienberg – Schepen Heijligersstraat 6

Zoek jij een moderne 2-onder-1-kap woning met energielabel A? Die ook nog eens zonnepanelen, een diepe tuin en een vaste trap naar de zolder heeft? Dan hebben wij misschien jouw droomhuis te koop. 

Verkocht!

Roermond – Hambeek 32

Op een uitstekende locatie en omgeven door veel groen, ligt dit mooie appartement aan Hamkeek 32. Het appartement heeft 2 slaapkamers, 2 balkons, een eigen berging en een eigen garage. Kom je snel kijken?

Verkocht!

Herten – Oude Roermondseweg 143

Zoek jij een nette 2-onder-1-kap woning in Herten? Modern, energielabel A, een vaste trap naar de zolder en liefst ook met een garage? Dan is de Oude Roermondseweg 143 een prima match voor je!
 

Verkocht!

Roermond – Plesmanstraat 14

Veel leefruimte, 5 (slaap)kamers, een garage en energielabel C. Wat wil je nog meer?

Verkocht!

Herten – Offerkamp 8

Jaren '30, ontzettend sfeervol, energielabel A en een high-end niveau van afwerking, waar vind je dat?

Verkocht!

Herten – Jean Monnetstraat 19

Zoek je een huis met veel leefruimte, een inpandige garage en ook nog eens een energielabel A+? Dan hebben wij jouw droomhuis gevonden!

Verkocht!

Herten – Broekveeweg 15

Geniet van de sfeer en charme van deze jaren '30 stijl notariswoning, met alle gemakken die een modern woonhuis biedt. En dat op een toplocatie, nabij de Maasplassen, in het gewilde Oolderveste.

Verkocht!

Roermond – Onze Lieve Vrouweplein 11

Geniet van een fijn uitzicht vanaf je loggia!

Verkocht!

Sittard – Kerkstraat 66

Steek je graag je handen uit de mouwen om een huis helemaal naar je eigen wens en smaak te maken? Dan is dit fijne woonhuis aan de Kerkstraat 66 precies wat je zoekt! 

Verkocht!

Echt – Lisweg 20

Geniet van de gemakken van een modern appartement, met maar liefst 3 slaapkamers en een eigen parkeerplaats in de garage. 

Verkocht!

Herten – Oude Roermondseweg 44

Betaalbaar, een heerlijk diepe tuin op het Westen, een aparte garage en kunststof kozijnen met HR glas. En dat allemaal in Herten, wat wil je nog meer?

Verkocht!

Roermond – Faunasingel 5

Genieten in deze lichte gezinswoning met heerlijke tuin! 

Verkocht!

Maasbracht – Binnenweg 10

Heel veel woonoppervlakte (154 m²) en op een uitstekende locatie in Maasbracht gelegen!

Verkocht!

Roermond – Gulickerstraat 9

Fijne gezinswoning met aanbouw en tuin met eigen achterom!

Verkocht!

Herkenbosch – Edmond Bellefroidlaan 18

Maar liefst 4 slaapkamers op de 1e verdieping en nog een grote zolder!

Verkocht!

Herten – Burgemeester Beenenstraat 1

Dit is wel een hele fijne combinatie; de charme en uitstraling van een jaren ’50 woning, maar vanbinnen een nieuwbouwhuis met energielabel B! Dat noemen wij nog eens “the best of both worlds”.
 

Verkocht!

Roermond – Heinsbergerweg 54

Super sfeervol en helemaal af! Dit charmante appartement met 2 slaapkamers en eigen tuin. Kom je ook kijken?

Verkocht!

Swalmen – Veldpoort 19

Een prachtige leefkeuken en een multifunctionele ruimte van 80 m² in de tuin. Kun je eindelijk die eigen zaak aan huis beginnen!

Verkocht!

Reuver – Dovenetelstraat 6

Een riante serre, fijne tuin en vaste trap naar de zolder met 4e slaapkamer... Zomaar enkele kenmerken van dit fijne woonhuis

Verkocht!

Roermond – Distelhof 9

Wordt dit jouw nieuwe droomhuis?

Verkocht!

Roermond – Onze Lieve Vrouweplein 3

Heerlijk uitzicht van je loggia!

Verkocht!

Roermond – Gebroek 61

Sfeervol wonen en een heerlijke tuin!

Verkocht!

Herten – Oude Roermondseweg 87

Modern en vrijstaand woonhuis in Herten

Verkocht!

Roermond – Bakkerstraat 25

Charmante stadswoning, in 2021 volledig gerenoveerd

Verkocht!

Roermond – Kapellerhof 65

Wonen vlakbij de stad én dichtbij het water!

Verkocht!

Roermond – Godsweerderstraat 9

Fraaie stadswoning met veel authentieke details, waaronder een terrazzo vloer