Zeker zijn van je huis, of je nu koopt of verkoopt. Zeker met V&V Makelaars.

Waar ben je naar op zoek?

Te koop

Swalmen – Rijksweg Noord 23

Zoek je een woonhuis waar je alles helemaal naar eigen wens en smaak kunt maken, precies zoals jij het zelf wilt? Met een riant perceel en zelfs mogelijkheden voor een LEVENSLOOPBESTENDIGE indeling? Dan is deze fijne halfvrijstaande woning, misschien wel jouw nieuwe droomhuis.
 

Sint Odilienberg – Schepen Heijligersstraat 6

Zoek jij een moderne 2-onder-1-kap woning met energielabel A? Die ook nog eens zonnepanelen, een diepe tuin en een vaste trap naar de zolder heeft? Dan hebben wij misschien jouw droomhuis te koop. 

Echt – Lisweg 20

Geniet van de gemakken van een modern appartement, met maar liefst 3 slaapkamers en een eigen parkeerplaats in de garage. 

Verkocht onder voorbehoud

Herten – Oude Roermondseweg 143

Zoek jij een nette 2-onder-1-kap woning in Herten? Modern, energielabel A, een vaste trap naar de zolder en liefst ook met een garage? Dan is de Oude Roermondseweg 143 een prima match voor je!
 

Verkocht onder voorbehoud

Roermond – Plesmanstraat 14

Veel leefruimte, 5 (slaap)kamers, een garage en energielabel C. Wat wil je nog meer?

Verkocht onder voorbehoud

Herten – Jean Monnetstraat 19

Zoek je een huis met veel leefruimte, een inpandige garage en ook nog eens een energielabel A+? Dan hebben wij jouw droomhuis gevonden!

Te huur

Te huur

Roermond – Hambeek 32

Op een uitstekende locatie en omgeven door veel groen, ligt dit mooie appartement aan Hamkeek 32. Het appartement heeft 2 slaapkamers, 2 balkons, een eigen berging en een eigen garage. Kom je snel kijken?

Te huur

Roermond – Sint Christoffelstraat 14B

Altijd al je eigen appartement willen huren in de binnenstad? Kom gauw een kijkje nemen!

Te huur

Roermond – Bergstraat 25

Middenin het centrum van Roermond, op loopafstand van alle voorzieningen en met een eigen balkon.

Welkom bij V&V Makelaars

Aangenaam! Wij zijn V&V Makelaars, een team van enthousiaste en gedreven makelaars en vastgoedprofessionals met maar een doel voor ogen: een tevreden klant.
Als makelaar hebben we 15 jaar ervaring bij toonaangevende NVM kantoren. We hebben dus precies geleerd hoe het wel moet, maar ook ervaren hoe het beter kan. Vanuit de overtuiging dat het beter, persoonlijker en met meer zorg en aandacht kan, voor jou. We bieden de capaciteiten, kennis en expertise van een groot kantoor, maar de persoonlijke aandacht en het hoge servicelevel van een eenmanszaak.
Neem contact met ons op

Daarom kies je voor V&V Makelaars

Roermond

Wij kennen de markt

Omgeving Roermond is onze habitat, wij kennen de stad en de omliggende dorpen als geen ander. We weten wat er speelt en, belangrijker nog, we weten wat er in de toekomst gaat spelen in deze regio.
Dichtbij

Wij kennen de doelgroepen

Via onze creatieve en onderscheidende marketing brengen wij jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Wij weten hoe we social media en huizensites optimaal moeten benutten om top-of-mind te blijven bij ons publiek.
Duidelijk

We houden van duidelijkheid

We zeggen wat we doen én we doen wat we zeggen. Wij vinden: afspraak is afspraak en daar kan jij, als gewaardeerde klant, dus ook van uitgaan.
Laagdrempelig

Wij zijn bereikbaar

In een 24 uurseconomie zijn we uiteraard altijd bereikbaar. Laagdrempelig, via alle kanalen. Telefoon, WhatsApp, Instagram, you name it. Wij zijn er voor jou.
Roermond

Jouw huis, ons visitekaartje

Onder ons gezegd: wij zijn stiekem verslaafd aan Funda. Niets doet ons een groter plezier dan jouw huis te laten shinen op deze site.
Koffie

Ervaren wat V&V Makelaars voor je kan betekenen?

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alles met je door, of je nu wilt verkopen, aankopen of wilt verhuren..
Neem direct contact op

Menno en Alexander staan voor je klaar!

Zij vormen het front van het team van V&V Makelaars. Teamwork is mensenwerk en onze mensen dragen samen elk hun steentje bij.
Maak kennis met het team
Menno Vromen en Alexander van Dinther

Partners

Cowboys zijn er al genoeg in ons mooie vak. Daarom vind je bij ons alleen maar professionals met de juiste diploma’s en kwalificaties.
Wij zijn lid van
Wij zijn helemaal thuis in
Beegden | Echt-Susteren | Herkenbosch | Herten | Horn | Leudal | Maasgouw | Maastricht | Melick | Roerdalen | Roermond | Sint Odilienberg | Swalmen | Vlodrop | Wessem