Menno en Alexander

Wij staan voor je klaar

Aangenaam! Wij zijn V&V Beheer, een team van enthousiaste en gedreven makelaars en vastgoedprofessionals met maar een doel voor ogen: een tevreden klant. Wij geloven in persoonlijke aandacht en zorg. Daarom vind je bij V&V Beheer alle ervaring en knowhow onder één dak: makelaardij, vastgoedbeheer en VvE-beheer. Zodoende hebben wij én de capaciteiten, ervaring en expertise van een groot kantoor én de persoonlijke service van de makelaar om de hoek. Als dat geen win-winsituatie is.

Menno Vromen

Menno Vromen is sinds 2007 actief als makelaar bij toonaangevende kantoren in de regio Roermond. Als kandidaat-makelaar schopte hij het al snel tot registermakelaar en -taxateur, om daarna aan de slag te gaan als kantoorleider bij de Roermondse vestiging van ‘s lands grootste NVM-makelaar. Uiteindelijk besloot hij zijn kennis te verbreden en zijn netwerk te vergroten bij een ander succesvol makelaarskantoor in het Roermondse.

Na zijn middelbare school heeft Menno vier jaar gediend bij het Korps Mariniers. Doorzetten, net dat stapje extra zetten en ‘afspraak is afspraak’ zijn kernwaarden die nu nog steeds van toepassing zijn op zijn manier van werken. Menno is gedreven, enthousiast en pas tevreden als zijn klanten dat ook zijn. Een aanpak die al vele jaren gewaardeerd wordt door diezelfde klanten.

Een afgeronde studie Management, Economie en Recht aan Zuyd Hogeschool en diverse vakspecifieke opleidingen vormden de brede basis voor onze makelaar pur sang. Hij heeft een schat aan ervaring in zowel aankoop als verkoop, huur en verhuur, nieuwbouw, transformatie en taxatie. Als VvE-beheerder binnen V&V heeft hij daarbij extra kennis over alles wat komt kijken bij de (ver)koop van een appartementsrecht en het reilen en zeilen van een Vereniging van Eigenaren.

Menno Vromen
Alexander van Dinter

Alexander van Dinter

Na diverse stages begon Alexander tijdens zijn studie People and Business Management met werken bij Van Dinter Advocaten. Iets wat als een tijdelijk stage bedoeld was groeide uiteindelijk door naar 6 jaar werkervaring bij Van Dinter Advocaten.

Tijdens zijn studie aan de Universiteit van Maastricht ontwikkelde Alexander een passie voor het vastgoed. In het begin voornamelijk verhuur en beheer van diverse vastgoed objecten, later als directeur van De Burght Consultancy B.V. met meerdere vastgoed objecten in Maastricht die zich voornamelijk richten op studentenhuisvesting.

In V&V Beheer ziet Alexander een nieuwe uitdaging liggen om zijn ervaring en werkwijze op het gebied van vastgoed in te zetten en toegevoegde waarde te creëren.

Arjen Baetsen

Arjen Baetsen begon na afronding van de HEAO zijn carrière als assistent accountant in het controleteam van de A∓A groep. In 1998 koos hij voor het zelfstandig ondernemerschap. Hij nam een groothandel in muziekinstrumenten over die hij verder uitbouwde tot een internationaal opererende onderneming. Daarnaast vervulde hij diverse bestuursfuncties.

In 2013 werd de muziekgroothandel verkocht en keerde Baetsen terug naar de accountancy. Sindsdien begeleidt hij klanten/ondernemers op financieel, strategisch en organisatorisch niveau bij ABACC accountants & adviseurs. Hier biedt hij met zijn ondernemerservaring veel toegevoegde waarde. Abacc accountants zal onder het toezicht van Arjen het financieel beheer van V&V uitvoeren.

Hij vervult voor ABACC ook interim klussen op het gebied van business development en het begeleiden van reorganisaties en bedrijfsbeëindigingen. Hiervoor volgt Arjen een studie tot fiscaal jurist aan de Nijenrode business university.

Arjen Baetsen
Duidelijk

Op zoek naar dienstverlening voor een Vereniging van Eigenaren?

Wij hebben een brede kennis van zaken betreffende Vereniging van Eigenaren en Vastgoed Beheer. Wij verzorgen in samenwerking met het bestuur of zelfstandig voor het dagelijks beheer van de Vereniging.
Ik wil nader kennis maken

Ons werkgebied

Noord-Limburg | Midden-Limburg | Zuid-Limburg | Regio Eindhoven